Wednesday, September 19, 2007

Αχαριστία

Όταν προσπαθείς καθημερινά να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε κάποιον.Όταν είσαι τέλειος απέναντι του.Όταν τον υπολογίζεις.Όταν νοιάζεσαι.Όταν είσαι εκεί όποτε σε χρειάζεται.Όταν του προσφέρεις υπέροχες στιγμές.Όταν γίνεσαι στήριγμα.Όταν του δίνεις τη χαρά να γίνει ο ίδιος στήριγμα.Τότε είναι αχαριστία στο πρώτο σου στραβοπάτημα,στην πρώτη σου όχι-τέλεια συμπεριφορά ν`αρχίσει αυτός ο κάποιος να σε πυροβολεί.

Labels:

16 Comments:

Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Τοτε δεν μιλαμε για αμοιβαια φιλια...

12:47 PM  
Blogger Sourotiri said...

Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα. Τα περισσοτερα -αν οχι ολα- τα πραγματα σε μια σχεση [οτιδηποτε σχεση] θα πρεπει να ειναι αμοιβαια.

[Καλως ωρισες πισω μικρη!]

1:11 PM  
Blogger lazinio said...

ακολουθεί πολιτικό σχόλιο.

τι να πει και ο γιωργάκης που θα τον διώξουνε;

1:55 PM  
Blogger tzotza said...

καλημερα dear!
welcome back!!
θα συμφωνισβ και εγω με το πρωτο-και πολυ σωστο σχολιο..αν δεν ειναι αμοιβαια,τοτε ειναι μονοδρομη η φιλια και αστο καλυτερα..

υγ.να σου ευχηθω και καλη χρονια??αν και τα μισα μου χρονια εχεις, σε φοβαμαι!!! :))))
φιλια!!!

12:09 AM  
Blogger aggelika said...

Καλό να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους αλλά να κρατάς πάντα επιφυλάξεις.. Ο καθένας μπορεί να σου την φέρει...Ακόμα και αυτός που δεν θα το περίμενες ποτε..

2:15 AM  
Blogger Κατουρημένη ποδιά said...

αμοιβαία πρέπει να είναι τα ομόλογα..

10:08 AM  
Blogger ΔemΩΝ said...

παύσατε πυρ!

3:27 AM  
Blogger Kallitexnes said...

Φιλία. Λίγα πράγματα πράγματα είναι εξίσου δύσκολα, ας πούμε την αγάπη, ή μήπως την συνεπάγεται ? ;)

-Βασίλης

[welcome back]

1:51 AM  
Blogger just..living!!! said...

Άχ.. μου θύμισες ένα post μου από τα προηγούμενα.. Φιλία.. πολύ δύσκολο πράγμα, μα όταν είναι αληθινό είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου..

Βεβαίως όταν δεν έχεις απέναντι σου άτομα που αξίζουν και το καταλαβαίνεις έκ των υστρέων(που σηνύθως έτσι γίνεται)εκεί μαθαίνεις..Άν δεν "φας τα μούτρα σου" δεν θα μάθεις ποτέ..

7:30 AM  
Blogger Marina said...

Κριτικάροντας τους άλλους, ιδιαίτερα αυτούς που μας προσέχουν, τους προδίδουμε λίγο-λίγο.
Ο πόνος όμως που αστόχαστα δίνουμε, διαρκής

5:58 AM  
Blogger R2-D2 said...

Heeellloooo καλή μου demonia! Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω, αν και δεν χαίρομαι καθόλου που σε ακούω έτσι. Έχεις πάντως πολύ μεγάλο δίκιο σε όσα λες. Δώσε ευκαιρία, όλοι έχουμε τις στραβοστιγμές μας. Αλλά να θυμάσαι τι λένε και για το δις εξαμαρτείν!

9:57 AM  
Blogger Lina said...

αλεξίσφαιρο!

μόνο αυτή είναι η λύση καλό μου. Α΄νθρωποι που πυροβολούν θα υπάρχουν πάντα, ο μόνος τρόπος να τη βγάλεις καθαρή είναι να μην σε πιάνουν τα σκάγια.

φιλιά =)

10:58 AM  
Blogger epistimonas said...

Χαίρε demonia,
Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι και γράφω στο blog σου. Πολύ ενδιαφέρον το θέμα που θίγεις. Με απασχολεί κι εμένα πολύ τον τελευταίο καιρό.
Είπαν οι πιό πάνω σχολιαστές πως αυτό δεν θα είναι φιλία -ή έρωτας θα προσθέσω εγώ-, αν ή σημασία που δίνει ο ένας στον άλλον δεν είναι αμοιβαία.
Θα διαφωνήσω εν μέρει καθώς αγαπητή demonia, όπως ξέρεις κι εσύ αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι του blog φαντάζομαι, η φιλία αλλά και ο έρωτας είναι πολύ δύσκολα αλλά και πολύ απλά συνάμα για να κατακτηθούν. Όταν δίνεις σε κάποιον αγάπη, φροντίδα, κουράγιο μην περιμένεις κι απο αυτόν να σου τα δώσει. Δώστα γιατί εσύ το θέλεις κι όχι περιμένοντας αντάλαγμα.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός και η συζητήση να έχει συνέχεια. Καλό κουράγιο!

4:54 PM  
Blogger ios said...

Θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου.

Όταν προσφέρεις, όταν στέκεσαι, όταν είσαι εκεί όταν είσαι σταθερός για τον άλλον τα κινητρά σου ποιά είναι;

Πρέπει να είμαστε δίκαιοι και να βλέπουμε τα πράγματα (που μας αφορούν) από μία τρίτη γωνία. Όταν προσφέρεις και μετά γκρινιάζεις που δεν σου στάθηκαν τότε μήπως η αιτία να σταθείς εσύ ήταν για να περιμένεις αντίστοιχη συμπεριφορά απεναντί σου;

Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει, όταν είσαι εκεί χωρίς πραγματικά να σε νοιάζει, επειδή το θέλεις εσύ, επειδή σε έχει γοητεύσει ο άλλος (σε οποιοδήποτε επίπεδο, ερωτικό, φιλικό), επειδή ρε γαμώτο τον πονάς, τότε δεν θα αναλωθείς σε τέτοιου είδους σκέψεις δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό.

Οι σχέσεις στην ζωή δεν είναι κάποιο είδος συναλλαγής παραείναι μυστήρια η φύση τους για να μπορέσουν να αναλυθούν τεχνοκρατικά. Δεν πράττουμε για να περιμένουμε κάτι σε αντάλλαγμα, πράττουμε επειδή έτσι το νιώθουμε σωστό, και στο τέλος θα κριθούμε όλοι από τις πράξεις μας και τις αποφάσεις μας, όχι από κάποιον τρίτο αλλά από τον εαυτό μας.

7:10 AM  
Blogger Σπύρος Σεραφείμ said...

πολλά πράγματα οι άνθρωποι τα θεωρούν δεδομένα...

11:58 AM  
Blogger demonia said...

Ούαου.....!15 σχόλια και δεν έχω απαντήσει ούτε σε ένα...Ζητώ συγνώμη,αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο,δυστυχώς,για να πάω παραπέρα τη συζήτηση.Πάντως,αυτό που έγραψα το έγραψα σαν ένα συναίσθημα κυρίως που είχα εκείνη τη στιγμή και πιστεύω ότι ισχύει και σαν σκέψη,αν το πάρεις χωρίς άλλα κίνητρα και παραμέτρους που ανέφεραν μερικοί....Σας φιλώ!

5:24 AM  

Post a Comment

<< Home